Λίγα λόγια για την Εταιρία μας

Εδώ και 20χρόνια το όνομα « ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ » είναι συνώνυμο με την υψηλή ποιότητα, τη γνώση, την αισθητική και την αξιοπιστία στο χώρο κατασκευής τζακιών.

  • Παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής Ενεργειακών Τζακιών από χάλυβα. Έτσι έχουμε αποκτήσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας με ποιοτικά προϊόντα και επαγγελματική συμπεριφορά.
  • Η εταιρία Τζάκια «ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ» κατασκευάζει σύγχρονα οικολογικά τζάκια από ατσάλινες θερμοδυναμικές εστίες , ενώ παράλληλα διαθέτει και ειδικευμένους τεχνίτες για την εγκατάσταση, την διακόσμηση και την μελέτη του χώρου για την καλύτερη αξιοποίηση του, σε σχέση με τις προτεινόμενες λύσεις.
  • Ασχολούμαστε συνεχώς με την ανεύρεση των κατάλληλων υλικών για τις προτάσεις μας όσων αφορά την διακοσμητική επένδυση των τζακιών με μάρμαρο, γρανίτη, πωρόλιθο, πέτρα και πλακάκι με άριστα αισθητικά αποτελέσματα.
  • Στη κατάστημα μας (Λουδίας – Χαλκηδόνα) θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία τζακιών για κάθε γούστο και ανάγκη. Όλα προϊόντα με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την εξαιρετική ποιότητα και τη σύγχρονη τεχνολογία .

Τέλεια εμφάνιση ………. Εγγυημένη λειτουργικότητα